Okulumuzda Masal Okumaları Etkinliği Büyük İlgi Gördü

Okulumuz, dilimizin zenginliklerini keşfetmek ve öğrencilerimizi edebi mirasımızla buluşturmak adına yeni bir etkinlik düzenledi. Masal Okumaları temasıyla gerçekleştirilen etkinlik, öğrencilerimizin hayal dünyalarını geliştirmeye ve kültürel mirasımızı keşfetmeye olan ilgisini artırdı.

29.03.2024 46

Masallar, kuşaktan kuşağa aktarılan, büyülü dünyalara kapı aralayan öykülerdir. Bu kez, okulumuzda düzenlenen etkinlikle birlikte, öğrencilerimiz bu büyülü dünyalara yolculuk yapma fırsatı buldu. Masal Okumaları etkinliği kapsamında, öğrencilere farklı masallar okundu ve bu masallar üzerine tartışmalar gerçekleştirildi.

29-03-202429-03-202429-03-2024

Masal okumaları etkinliği sadece sınıflarda yapılan etkinliklerle sınırlı kalmadı. Okulumuzun koridorlarına yerleştirilen özel bir panoda, öğrencilerin favori masallarından alıntılar ve görseller paylaşıldı. Bu panoda, öğrencilerimizin masal dünyasına dair ipuçları bulmaları ve bu masallarla ilgili yeni şeyler öğrenmeleri sağlandı.

29-03-202429-03-202429-03-2024

Masal okumaları etkinliği, öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmelerine ve edebi zevklerini artırmalarına yardımcı olmanın yanı sıra, kültürel mirasımızı da keşfetmelerine olanak tanıdı. Masalların içinde barındırdığı değerler, öğrencilerimizin karakter gelişimine ve empati yeteneklerine de katkı sağlıyor.

29-03-202429-03-202429-03-202429-03-2024

Okulumuz, dilimizin zenginliklerini öğrencilerimize aktarmak ve onların edebi birikimlerini artırmak adına Masal Okumaları gibi etkinliklere devam edecek. Bu tür etkinliklerle, öğrencilerimizin sadece akademik başarıları değil, aynı zamanda kültürel donanımları da güçlenecek ve kendilerini ifade etme yetenekleri gelişecektir.