Öğrencilerimiz Sahne Sanatlarıyla Buluştu: Tiyatro Etkinliği

Öğrencilerimiz sanatın büyülü dünyasını sunmaya devam ediyor. Okulumuzda gerçekleştirilen heyecan verici bir tiyatro etkinliği, gençlerimizi sahne sanatlarıyla buluşturdu ve onlara unutulmaz bir deneyim yaşattı.

22.12.2023 93

Öğrencilerimiz, okulumuzun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen tiyatro etkinliği kapsamında, hem sahne performanslarını izleme fırsatı buldular hem de kendi yeteneklerini keşfetme şansını elde ettiler. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, tiyatro sanatının büyüleyici atmosferiyle tanıştılar.

Okulumuz öğrencileri, profesyonel tiyatrocuların sahnelediği oyunları izlerken, sanatın ve duyguların sahne üzerinde nasıl ifade edildiğini yakından gözlemleme fırsatı buldular.

22-12-202322-12-2023

Okulumuzun sahne sanatları etkinlikleriyle gençlerimize sunulan bu fırsatlar, öğrencilerimizin sanatın derinliklerine doğru keyifli bir keşif yapmalarını sağlarken, aynı zamanda özgüvenlerini artırmalarına da katkı sağlıyor.