Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kodluyoruz

Cumhuriyetimiz'in 100. yılına büyük bir coşku ve özveri ile kutlarken, okulumuz, öğrencilerimize kodlama dünyasının kapılarını aralamak için büyük bir adım attı. Kodlama Haftası boyunca sınıf sınıf gerçekleştirdiğimiz etkinlikler, öğrencilerimizin teknolojiyle daha yakın temas kurmalarını sağladı.

09.10.2023 88

Anaokulu:

• Anaokulu öğrencileri, bilgisayarsız kodlama etkinlikleri ile kodlama dünyasına giriş yaptılar.

İlkokul:

• İlkokul öğrencileri, bilgisayarsız kodlama etkinlikleri ile Cumhuriyetimiz'in 100.yılına özel kodlama yaptılar.

Ortaokul:

• Ortaokul öğrencileri, Scratch ile Atatürk portresi, Türk Bayrağı çizimi etkinlikleri ile birlikte Cumhuriyetimiz'in 100.yılına özel kodlama yaptılar.

Code.org Eğlenceli Kodlama Oyunları:

• Tüm sınıflar, Code.org platformunda yer alan eğlenceli kodlama oyunlarına katıldılar. Bu oyunlar, öğrencilerin mantık ve programlama becerilerini eğlenceli bir şekilde geliştirmelerine olanak tanıdı.

Kodlama Haftası boyunca, öğrencilerimiz teknolojiye olan ilgilerini artırırken aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100. yılına özel etkinliklerle coşkumuzu paylaştık. Her sınıf, öğrencilerin yaşlarına ve yeteneklerine uygun etkinliklerle kodlamanın eğlenceli ve öğretici bir yol olduğunu deneyimledi. Bu etkinlikler, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını geliştirmelerine ve gelecekteki teknoloji liderleri olmalarına yönelik bir adımı temsil ediyor.

Okulumuz, öğrencilerimize kodlamanın önemini vurgularken, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlama gururunu da yaşadı.

09-10-202309-10-202309-10-202309-10-202309-10-2023