Okulumuz Öğrencileri GümüşKod Yarışması'nda

Okulumuz Öğrencileri GümüşKod Yarışması'nda

İlçemizde düzenlenen GümüşKod Yarışması'na katılan öğrencilerimiz, oyun tasarımı ve 3D tasarım kategorilerinde büyük bir başarı elde ettiler. Yarışma, bilgisayar ve teknolojiye ilgi duyan öğrenciler için önemli bir platform olarak biliniyor ve bu yılki etkinlik, öğrencilerimizin yeteneklerini gösterme fırsatı sunuyordu.

07.05.2024 21

Öğrencilerimiz, yaratıcılıklarını ve teknoloji becerilerini sergileyerek yarışmanın oyun tasarımı ve 3D tasarım kategorilerinde üstün performans gösterdiler. Yarışma jürisi, öğrencilerimizin projelerini büyük bir beğeniyle değerlendirdi ve sonuçlar açıklandığında, Elif Yaren Hendan, Meryem Arslan ve Kağan Gürsyon dereceye girdi.

07-05-202407-05-202407-05-202407-05-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Öğrencilerimizin bu başarısıyla gurur duyuyoruz ve onları tebrik ediyoruz. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını ve teknolojiye olan ilgilerini desteklemekte ve onları geleceğin teknoloji liderleri olmaya hazırlamaktadır.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere ve onları destekleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Önümüzdeki yıllarda da benzer başarılar elde etmeyi umuyoruz.